Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelés

Szolgáltató neve: Sznida Edina | Egyéni Vállalkozó (Legal name of the Business: Edina Sznida | self-employed)

Szolgáltató címe: St George’s Apartments Floor 2, Triq tal-Buttar 94, Marsaskala, Malta
Szolgáltató közösségi adószáma: MT 26491515

Weboldal, Honlap: https://angoltanaronline.hu/

Jelen Adatkezelési tájékoztató célja, hogy tájékoztassa Ügyfeleinket, Üzleti Partnereinket arról, hogy miként védjük és kezeljük a személyes adataikat, információkat. Elkötelezettek vagyunk az Ön személyes adatainak védelme mellett, a szigorú adatvédelmi gyakorlatok és az Európai Unió általános adatvédelmi rendeletének betartása révén.

MILYEN INFORMÁCIÓKAT GYŰJTÜNK

Szolgáltatásaink használata, igénybe vétele közben megkérhetjük Önt, hogy adjon meg bizonyos, személyes azonosításra alkalmas információkat, amelyek felhasználhatók az Önnel való kapcsolatfelvételhez vagy azonosításhoz. Ezek az információk magukban foglalhatják az Ön nevét, e-mail címet, postai címet vagy telefonszámot, valamint egyes sütiket.

FELHASZNÁLÓI ADATOK

A fentieken kívül információkat gyűjthetünk a Szolgáltatásaink elérésének és használatának módjáról. Ezek a felhasználói adatok olyan információkat tartalmazhatnak, mint például a számítógép Internet Protokoll címe (IP cím), böngésző típusa, böngésző verziója, szolgáltatásunk oldala, amelyet meglátogatott, a látogatás dátuma és ideje, az ezeken az oldalakon eltöltött böngészési idő, egyedi eszközazonosítók és egyéb diagnosztikai adatok.

HOGYAN GYŰJTJÜK AZ ADATOKAT

Az összegyűjtött adatok nagy részét Felhasználóink közvetlenül bocsájtják az https://angoltanaronline.hu rendelkezésére. Az adatok gyűjtése és feldolgozása a következő esetekben történik meg:

  • A Felhasználó online regisztrációja vagy valamely szolgáltatásunk online megrendelése során
  • Bizonyos, a Felhasználó által önkéntes alapon kitöltött felmérések során, vagy visszajelzések e-mailben történő küldésének alkalmával
  • Weboldalunk használata vagy megtekintése alkalmával a böngésző sütiken keresztül

HOGYAN HASZNÁLJUK FEL AZ ÖSSZEGYŰJTÖTT ADATOKAT

Bármely begyűjtött információ a következő módok egyikén használható fel:

  • A Felhasználói élmény javítása érdekében (az Ön adatai segítenek jobban megérteni egyéni igényeit)
  • Weboldalunk fejlesztése céljából (arra törekszünk, hogy weboldalunkat az Öntől kapott információk és visszajelzések alapján folyamatosan javítsuk)
  • Annak érdekében, hogy Tájékoztatást küldjünk a termékekről vagy szolgáltatásokról, illetve speciális ajánlatokról direkt marketing tartalmú üzenetek küldése során
  • Piackutatás céljából
  • Számlázás végett
  • Ügyfélkapcsolat fenntartásához, valamint – amennyiben a Felhasználó panasszal élt – panaszkezeléssel kapcsolatos eljárások megfelelő lefolytatásához

HOGYAN VÉDJÜK SZEMÉLYES INFORMÁCIÓIT

Számos biztonsági intézkedést hajtunk végre személyes adatainak biztonságának megőrzése érdekében. A Felhasználók adatait jelszóval védett adatbázisban tároljuk.

AZ ADATKEZELÉSSEL KAPCSOLATOS JOGOK

A tájékoztatás kéréséhez való jog

Ön a megadott elérhetőségeken keresztül tájékoztatást kérhet tőlünk, hogy cégünk milyen adatait, milyen jogalapon, milyen adatkezelési cél miatt, milyen forrásból, mennyi ideig kezeli. Az Ön kérelmére haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül, az Ön által megadott e-mail elérhetőségre tájékoztatást küldünk.

A helyesbítéshez való jog

Ön a megadott elérhetőségeken keresztül kérheti tőlünk, hogy valamely adatát módosítsuk. Ezzel kapcsolatban az Ön kérelmére haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül intézkedünk, az Ön által megadott e-mail elérhetőségre tájékoztatást küldünk.

Törléshez való jog

Ön a megadott elérhetőségeken keresztül kérheti tőlünk adatainak törlését. Az Ön kérelmére ezt haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül megtesszük, az Ön által megadott e-mail elérhetőségre tájékoztatást küldünk.

Zároláshoz való jog

Ön a megadott elérhetőségeken keresztül kérheti tőlünk adatainak zárolását. A zárolás addig tart, amíg az Ön által megjelölt indok szükségessé teszi ezt. Az Ön kérelmére ezt haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül megtesszük, az Ön által megadott e-mail elérhetőségre tájékoztatást küldünk.

A tiltakozáshoz való jog

Ön a megadott elérhetőségeken keresztül tiltakozhat az adatkezelés ellen. A tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napon belül megvizsgáljuk, a megalapozottsága kérdésében döntést hozunk, és a döntéséről Önt e-mailben tájékoztatjuk.

Magyarországon az adatvédelmi felügyeleti hatóság elérhetőségei a következők:
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C
E-mail cím: ugyfelszolgalat@naih.hu

COOKIEK HASZNÁLATA

A sütik (cookiek) olyan kis fájlok, amelyeket egy webhely vagy annak szolgáltatója továbbít a számítógép merevlemezére a böngészőn keresztül (amennyiben az megengedi), s az lehetővé teszi a webhelyek vagy szolgáltatók rendszerei számára, hogy felismerjék az Ön böngészőjét és rögzítsenek bizonys adatokat, illetve emlékezzenek bizonyos információkra.

Weboldalunk sütik használatával fog emlékezni, továbbá azok segítségével fogja megérteni és megőrizni Felhasználóink jövőbeni látogatásaira vonatkozó preferenciáit, s így összesített adatokat gyűjthetünk a webhely forgalmáról és a webhely interakcióiról a Felhasználóink böngészési élményeinek javítása érdekében. Ezeket az információkat névtelen formában gyűjtjük, nem tartalmaznak személyes adatokat.

A sütik által generált anonim információkat továbbítják a Google részére, ahol feldolgozásuk során anonim, összesített jelentést készítenek szigorúan az https://angoltanaronline.hu/ webhely tevékenységeihez. Ezeket a jelentéseket arra használjuk, hogy elősegítsük a felhasználói élmény, a tartalom és a marketing optimalizálását a https://angoltanaronline.hu/ oldalon.

Példák az általunk használt sütikre:

  • Munkamenet-sütik: Ezek olyan ideiglenes cookiek, melyek addig maradnak a böngésző cookie fájljában, amíg a Felhasználó a Honlapot el nem hagyja.
  • Preferencia-sütik: A Preferencia-sütik használatával emlékszik honlapunk Felhasználóink preferenciáira és a különféle beállításokra.
  • Biztonsági sütik: Biztonsági célokra biztonsági sütiket használunk.

Böngészőjét beállíthatja oly módon, hogy az ne fogadjon el sütiket. Kérjük, látogasson el az allaboutcookies.org oldalra, mely információkkal szolgál arra vonatkozólag, hogyan távolíthatja el a sütiket a böngészőből.

Szeretnénk felhívni Felhasználóink figyelmét, hogy a Honlap bizonyos szolgáltatásai nem lesznek elérhetőek abban az esetben, ha a cookiek használatát letiltja.

Reklámozás céljából, illetve a marketing kommunikációk optimalizálása céljából az https://angoltanaronline.hu/ harmadik fél reklámszolgáltató társaságokat is igénybe vehet. Harmadik fél reklámszolgáltató társaságok is használhatnak cookie-kat hirdetéseik hatékonyságának felmérése és a hirdetési tartalom személyesebbé tétele céljából. Harmadik fél reklámszolgáltató társaságok által gyűjthető információk körébe tartoznak olyan adatok, mint például a földrajzi elhelyezkedés adatai (az IP címből történő következtetés útján) vagy kapcsolattartási adatok, úgymint az e-mail címek, amennyiben ezeket a Honlapon keresztül gyűjtenék.

Webjelzők és pixelek

A Honlap és a Szolgáltató e-mail üzenetei webjelzőket vagy pixel tag-eket is tartalmazhatnak. A webjelző olyan, jellemzően transzparens grafikus kép, amely általában nem nagyobb mint 1×1 pixel és amelyet weboldalon, vagy e-mailben helyeznek el annak érdekében, hogy a weboldalt látogató vagy e-mailt küldő személy online tevékenységét ellenőrizze. Webjelzőket harmadik felek által használt technológiák tartalmaznak, annak érdekében, hogy a Weboldalunkra Látogatók tevékenységét megfigyelje. Ez lehetőséget ad olyan információk gyűjtésére, hogy mely számítógépen keresztül, milyen weboldalakat, mikor és honnan (ország, város) látogattak.

Remarketing

A cookie-kat remarketing hirdetések megjelenítésére is használjuk a Felhasználó korábbi, https://angoltanaronline.hu/ honlapon tett látogatása alapján.

A remarketing reklámok a Google Display Hálózatán keresztül jelennek meg. A Google sütik használatának lemondásának céljából kérjük, látogassák meg a Google Ads Preferences Manager-t.

INFORMÁCIÓ KIADÁSA HARMADIK FÉL SZÁMÁRA

Felhasználóink személyes adatait semmilyen módon nem adjuk át harmadik félnek. Ez nem foglalja magában azon megbízható harmadik feleket, akik segítségünkre vannak a weboldal üzemeltetésében, üzleti tevékenységünkben (beleértve a külső tanácsadókat, üzlettársakat és szaktanácsadókat, például az ügyvédeket, könyvvizsgálókat és könyvelőket, műszaki támogatási funkciókat és informatikai tanácsadókat, harmadik félként működő, kiszervezett informatikai szolgáltatókat és dokumentumtárolást biztosító szolgáltatókat, ahol megfelelő kezelési megállapodás (vagy hasonló) van érvényben, marketingtechnológiai platformokat) feltéve, hogy ezek a felek vállalják, hogy ezen információkat bizalmasan kezelik.

Személyes adatait különböző okokból és különböző módokon megoszthatjuk hatóságokkal, ha jóhiszeműen azt feltételezzük, hogy a törvények vagy egyéb szabályozások köteleznek bennünket az adatok megosztására (pl. az adóhatóságtól érkező kérelem miatt vagy egy várható jogvita miatt).

HARMADIK FÉL LINKJEI

Időnként harmadik fél termékeit vagy szolgáltatásait, ezeknek hirdetéseit is megjeleníthetjük Weboldalunkon. Ezekre a harmadik fél által üzemeltetett honlapokra külön, a Honlapunktól független adatvédelmi irányelvek vonatkoznak. Ezért nem tartozunk felelősséggel ezen kapcsolódó webhelyek tartalmáért vagy tevékenységeiért. Mindazonáltal arra törekszünk, hogy megóvjuk webhelyünk integritását és örömmel fogadunk minden visszajelzést ezekkel a weboldalakkal kapcsolatban.

SZOLGÁLTATÓK

A Szolgáltató esetenként megbízhat külső cégeket, vállalkozásokat, hogy szolgáltatásokat nyújtsanak nevünkben, szolgáltatásaink megkönnyítésére vagy szolgáltatásunk elemzésének céljából. Ezen harmadik feleknek az Ön személyes adataihoz csupán azért van hozzáférése, hogy az egyes feladatokat a Szolgáltató megbízásából elvégezhessék, kötelesek ezen adatokat nem nyilvánosságra hozni, más célra nem felhasználni.

Szolgáltatásaink figyelemmel kísérésére és elemzésére harmadik fél szolgáltatóit is igénybe vehetjük.

GOOGLE ANALYTICS

A Google Analytics egy webanalitikai szolgáltatás, amelyet a Google kínál, és amely nyomon követi és jelentést készít a webhely
forgalmáról. A Google az összegyűjtött adatokat szolgáltatásaink figyelemmel kísérésére használja. Ezek az adatok megosztásra
kerülnek más Google-szolgáltatásokkal. A Google az összegyűjtött adatokat felhasználhatja a saját hirdetési hálózata
hirdetéseinek értelmezéséhez és személyre szabásához.

Ön, mint Felhasználó letilthatja azt, hogy tevékenységeit elérhetővé tegye a Google Analytics számára, ha telepíti a Google Analytics letiltó böngészőbővítményét. A kiegészítő megakadályozza a Google Analytics JavaScript-et (ga.js, analytics.js és dc.js) abban, hogy megosszák a Google Analytics szolgáltatással a látogatásokkal kapcsolatos információkat.

A Google adatvédelmi gyakorlatáról további információt a Google Adatvédelmi és Általános Szerződési Feltételek weboldalon
talál: https://policies.google.com/privacy?hl=hu

KÜLFÖLDI ADATTOVÁBBÍTÁS

Biztosítani szeretnénk, hogy adatait biztonságos módon tároljuk és továbbítjuk. Ezért az Európai Gazdasági Térségen (EGT) (az Európai Unió tagállamai, továbbá Norvégia, Izland és Liechtenstein) kívülre csak akkor továbbítunk adatokat, ha az megfelel az adatvédelmi jogszabályoknak és az átvitel módja megfelelő védelmet biztosít az adatai számára.

ONLINE ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK

Ez az online adatvédelem csak a Weboldalunkon gyűjtött információkra vonatkozik, nem az offline módon gyűjtött információkra.

AZ ÖN HOZZÁJÁRULÁSA

Honlapunk használatával hozzájárul webhelyünk adatvédelmi politikájához.

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ VÁLTOZÁSAI

Jelen Adatkezelési tájékoztató változásai a Honlapon kerülnek közzétételre. Mindig az aktuálisan hatályos adatvédelmi szabályzat alkalmazandó a személyes adatok kezelésére, abban az esetben is, ha a Felhasználó regisztrációjakor vagy személyes adatai egyéb módon történő megadásakor még egy korábbi Adatkezelési tájékoztató volt hatályban.

KAPCSOLAT

Amennyiben kérdése, észrevétele vagy kérése van jelen Adatkezelési tájékoztatóval kapcsolatban, panaszt tenne, vagy szeretné a fentiek szerint adatai törlését kezdeményezni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a Honlapon megadott elérhetőségen.

Jelen Adatkezelési tájékoztató 2020. November 4. napjától érvényes.