Angolóra árak

Kezdő vagy még teljesen? Külföldre költöznél? Már külföldön élsz és rád férne a nyelvtanulás? A munkád miatt fejleszteni akarod az angol tudásod? Vagy egyszerűen csak szereted a nyelvet és szeretnéd jobban beszélni? Bármi is legyen a célod, itt megtalálod, amire szükséged van! Íme az angolóra árak tájékoztató jelleggel, a részletekért érdeklődj nálunk.

Edina Sznida

Egyéni órák – 30 EUR/60 perc

Az egyéni órák 60 percesek. Az órákat teljesen a Te igényeidre szabom. Segítek a hétköznapi angol kommunikációban és az alapoktól átveszünk mindent. Nem csak nyelvtant fogsz tanulni, de rengeteg olyan igazi angol kifejezést, amit az angol nyelvűek a hétköznapokban nagyon sokat használnak, viszont  az iskolában nem tanítanak neked.

Ezen az órán teljes, 60 perces figyelmet kapsz. Rugalmas időbeosztásban tudunk dolgozni, hiszen az óra online, Zoom-on vagy Skype-on keresztül folyik. Így kényelmesen, otthonról tanulhatsz.

A legnagyobb hangsúlyt a beszéd kapja, mert szeretnénk, hogy kilépj a komfortzónádból és minél hamarabb szokj hozzá, hogy saját magadat hallod megszólalni. 

Angol önéletrajz írás és interjú felkészítés

Külföldön keresel munkát és szükséged lenne egy jól összeszedett, profi angol nyelvű önéletrajzra? Állásinterjúra készülsz angol nyelven? Írj nekünk és segítünk felkészülni! Az interjú felkészítés ára: 40 EUR / óra. Az önéletrajz díja 80-200 EUR között mozog.

Üzleti angol

Üzleti angol tanfolyam – 40 EUR/60 perc

Beszédközpontú üzleti angol tanfolyamot tartunk online.

Egyéni órákról van szó, ahol 100% figyelmet kapsz.

Segítünk, hogyan használd az angolt a munkád során, sokkal magabiztosan fogsz tudni kommunikálni a kollégáiddal, főnökeiddel és ügyfeleiddel az angol nyelvű környezetben.

Miért válassz minket?

Felsorolás ikon

Több mint 10 év tapasztalat

Már nagyon hosszú ideje külföldön élünk, ezért pontosan tudjuk, hogy mire van szükséged, hogy angolul boldogulj a mindennapi életben.

Tippek ikon

Mindent Rád szabunk

Nagyon fontos számunkra diákjaink egyéni fejlődése. Mindenki más ritmusban tanul, ezt 100%-ig figyelembe vesszük.

Online órák ikon

Online órák

Online órákat tartunk, így bárhol is élsz, elérsz minket. Otthon, kényelmesen tanulhatsz, így mi is rugalmasak lehetünk!

Tanáraid

Számunkra mindig is nagyon fontos volt, hogy a lehető legjobb hangulatban teljenek az angolórák, hogy barátságos légkörben érezd magad. A 60 perc során nem csupán tanulsz, de feltöltődsz és önbizalmat is nyersz!

Edina

Edina

Tulajdonos, Angoltanár

Patrik

Patrik

Tulajdonos, Angoltanár

Kapcsolat

Cím

Marsaskala, Malta

Email

hello@angoltanaronline.hu

8 + 5 =