Angol állásinterjú felkészítés, önéletrajz írás

Út a sikeres angol nyelvű interjúhoz.

Egész évben elérhető e-könyvek, hogy magabiztosan beszélj angolul!

Érdekel

Szükséged van egy jó önéletrajzra és közeleg az angol nyelvű állásinterjú?

Lehet, hogy Te vagy a legjobb jelölt a munkára, ám mégis könnyen előfordulhat, hogy nem kapod meg az állást. Mi ennek az oka? Nem készültél fel eléggé az interjúdra!

Növeld az esélyed egy sikeres interjúra!

Készülj velünk!

Bár az interjú során nem lehetünk ott, hogy fogjuk a kezed, az angol állásinterjú felkészítés során megteszünk mindent, hogy maximális felkészültséggel vágj bele az angol interjú beszélgetésbe!

Készülj az angol nyelvű interjúra és növeld az esélyed!

Ha úgy érzed, hogy nem tudnál elég magabiztosan részt venni az állásinterjún, szeretettel várunk felkészítő óráinkon! Segítünk, hogy folyékonyabban és határozottabban fejezd ki magad, akár általános kérdésekről van szó, akár a pozícióhoz kötődő specifikus kérdésekről. Új kifejezéseket tanítunk Neked, megmutatjuk, hogy milyen kérdésekre számíthatsz és válaszmintákat is kapsz tőlünk.

Teljesen személyre szabott felkészítés

A felkészítés az önéletrajzod és a megcélzott pozíció leírása alapján történik. Minden fontosabb kérdést átbeszélünk és elgyakorlunk, hogy magabiztosan vágj bele az interjúba!

beszédközpontú angolóra
Angol állásinterjú felkészülés

Általános interjú kérdések

Minden interjún találkozni fogsz olyan általános kérdésekkel, amik nem kapcsolódnak szorosan a pozícióhoz, inkább korábbi tapasztalatokhoz, a személyiségedhez kötődnek. Ezeket is sorra vesszük!

Online felkészítés

Az interjú felkészítés online történik – Zoomon vagy Skype-on. Bárhol is élsz, bármilyen órákban is dolgozol, találunk olyan időpontot, ami Neked megfelel és nyugodt körülmények között készülhetünk.

Állásinterjú felkészítés

A kurzus ára

Az interjú felkészítés ára: 40 EUR / óra. Az első órán felmérjük, hogy hány alkalomra van szükséged. Az önéletrajz díja 80-200 EUR között mozog. Az összeget akkor tudjuk pontosan megmondani, ha láttuk az előző tapasztalaidat és az általad megpályázni kívánt pozíció kiírását.

A részletekkel kapcsolatban kérlek küldj egy email a hello@angoltanaronline.hu email címre vagy vedd fel velünk a kapcsolatot itt.

Angol állásinterjú felkészítés

Beszélj folyékonyan, légy magabiztos, és adj meg minden esélyt álmaid munkájának!

Edinát egy évvel ezelőtt kerestem meg, mert tökéletesíteni szerettem volna a már meglévő angol tudásom. A lehető legjobb választás volt. Az órák testreszabottak, tökéletesen felépítettek és nagyon hangulatosak. Nem utolsó sorban Edina rugalmas, hétről hétre alkalmazkodik a hektikus beosztásomhoz. Szívből ajánlom mindenkinek.

Kinga Cs.

Egész évben elérhető e-könyvek, hogy magabiztosan beszélj angolul!

Érdekel!

Kapcsolat

Cím

Marsaskala, Malta

Email

hello@angoltanaronline.hu

13 + 13 =